Salát s cizrnou
- Recept od coolinarika.com -Tento salát z různých ingrediencí hýří barvami a díky přísadě Podravka Natur získá aroma středomořských bylinek. Můžete ho podávat samostatně nebo k pečenému masu.
Příprava
Podle návodu uvařenou cizrnu dobře scedíme a dáme do hlubší misky. Přidáme nakrájená cherry rajčátka, čerstvou okurku, stopky celeru, mladou cibulku a kukuřici. Přidáme nasekaný kopr a petrželovou nať, posypeme Podravka Natur přísadou a všechno dobře promícháme. Potraviny v misce necháme vychladnout a mezitím si připravíme dressing. Olivový olej smícháme s hořčicí, Podravka Natur přísadou a citronovou šťávou.
Servírování: Vychlazený salát podáváme s připraveným dressingem.
Rada: Aby si salát zachoval čerstvost (aby nezvadl), dressing necháme v oddělené misce a polejeme jím salát až těsně před konzumací.