Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

150 g

uvařené parboiled rýže s indiánskou

 

náplň:

 

olej

 

sůl

 

vejce

2 stroužky

drceného česneku


naťová cibulka

hrášek

zázvor
200 g šunky

fazolové lusky
2 lžíce sojové omáčky
8 krevet
  grilovací koření na marinádu ke krevetám
  příprava vaječného svítku:
  2 vejce
  olej

Speciální smažená rýže

30 minut
4 porce

Příprava

  1. Krevety marinujeme ve lžíci oleje a lžičce koření, ponecháme v chladu 2 hodiny a poté orestujeme na pánvi.
  2. Rýži smícháme postupně se všemi nakrájenými ingrediencemi a kořením.
  3. Vaječný svítek připravíme z rozšlehaných vajec jako klasickou omeletu, po vyjmutí z pánve ji opatrně svineme, po vychladnutí pak krájíme na 2 cm silné rolky a zdobíme jimi rýži.