Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

150 g

dlouhozrnné rýže

 

sůl

100 ml

smetany na vaření

1

bobkový list

špetka

čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku

40 g

másla

100 g

cibule

1 lžička

Podravky Natura

300 g

tuňáka v rostlinném oleji

 

pepř

Na ozdobení:

3

vařená vejce

1 lžíce

nasekané petrželky

Rýže s tuňákem

40 minut
4 osoby

Podáváme ozdobené plátky vařených vajec a posypané petrželkou.

Příprava

  1. Rýži  propláchneme a dáme vařit do osolené vody. Přebytečnou vodu z rýže scedíme.
  2. Smetanu krátce povaříme s bobkovým listem a muškátovým oříškem.
  3. Na zahřáté máslo dáme nakrájenou cibuli, krátce osmahneme a přidáme vařenou rýži, Podravku Natura a kousky tuňáka, vše zalijeme připravenou smetanou a krátce povaříme.
  4. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.