Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

250 g

dlouhozrnné rýže Lagris

 

sůl

50 ml

oleje

3 stroužky

česneku

2 lžičky Podravky s bylinkami
100 g sušených rajčat v oleji
80 g zelených oliv bez pecek
3-4 artyčoky z konzervy
½ lžičky kajenského pepře
3-4 lžíce citronové šťávy
50 g kaviáru
1 lžíce nasekané petrželky
   

Rýže s kaviárem

30 minut
4 - 6 osob

Vše lehce promícháme, poté na rýži vložíme kaviár a podáváme posypané petrželkou.

Příprava

  1. Přebranou a propláchnutou rýži uvaříme podle návodu v mírně osolené vodě a přebytečnou vodu scedíme.
  2. Na oleji osmahneme na čtvrtky nakrájený česnek, přidáme Podravku a nádobu ihned stáhneme z plotny. Olej necháme vychladnout a scedíme.
  3. K uvařené rýži přidíme nakrájená sušená rajčata, olivy, artyčoky, kajenský pepř a zalijeme olejem a citronovou šťávou.