Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

500 g

hlívy ústřičné

1

červená cibule

250 g

ochucené rýže se žampiony

2 lžíce

čerstvě nastrouhaného zázvoru

2 lžíce

nasekané petrželky

 

sůl

 

voda nebo zeleninový vývar

2 lžíce

nerafinovaného slunečnicového oleje

Rizoto s houbami a zázvorem

30 minut
4 osoby

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou. Můžeme podávat s vařenou brokolicí.

 

Příprava

  1. Na oleji do zlatova orestujeme nakrájenou cibuli, poté přidáme nakrájenou hlívu a podusíme.
  2. Přidáme čerstvě nastrouhaný zázvor a za stálého míchání podusíme.
  3. Osolíme a přidáme uvařenou rýži se žampiony.
  4. Podlijeme vodou nebo zeleninovým vývarem a lehce mícháme tak, aby se směs spojila.