Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

500 g

fazolí Lagris

150 g

celeru

200 g

pórku

150 g

mrkve

500 g rajčat
2 lžíce olivového oleje
2 lžičky Podravky klasik
  sůl, pepř
  červená mletá paprika

Příloha z fazolí a zeleniny

1 hodina 30 minut
6 osob

Hotové jídlo posypeme strouhaným sýrem a podáváme jako přílohu nebo jako hlavní jídlo se salátem.

Příprava

  1. Přes noc namočené fazole uvaříme podle návodu.
  2. Na olivovém oleji krátce orestujeme nasekaný česnek, přidáme na kostičky nakrájený celer, na plátky nakrájenou mrkev a pórek a vše dusíme pod pokličkou.
  3. Jakmile zelenina změkne, přidáme oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata a Podravku klasik. K zelenině přidáme fazole, pepř a červenou papriku a vše ještě 5 minut vaříme.