Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

500 g

mletého masa (nejlépe jehněčí)

150 g

uvařené rýže Natural

1 lžíce

gram masala (směs koření skořice,
hřebíčku a pepře)

1 lžička

mletého koriandru

½ lžičky

drceného kmínu

4 stroužky drceného česneku
½ lžičky mletého zázvoru
2 cibule
2 vejce
  sůl
  olej

mletý pepř
1 lžíce nasekané petrželky

na ozdobení:

petrželka

citron

Pikantní kebab s rýží

45 minut
4 porce

Servírujeme na zeleninový salát a poléváme šťávou z masa.

Příprava

  1. Všechny ingredience smícháme v hustší směs a rozdělíme na 12 menších válečků, které nabodneme na špejli či grilovací jehlu. 
  2. Přeneseme na plech a s občasným otáčením jehel pečeme dozlatova.
  3. Zdobíme citronem a snítkami petrželky.