Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

4

vyšší filety z lososa s kůží

240 g

parboiled rýže s indiánskou

1

cibule

5 stroužků

drceného česneku

3 lžíce

másla

 

olivový olej


tymián

sůl

drcený pepř

citron nebo limeta

restované plátky mandlí
  bylinky na ozdobu

Pikantní filet z lososa s česnekovým máslem

45 minut
4 porce

Podáváme s plátky mandlí, ozdobené citronem nebo limetou.

Příprava

  1. Na másle orestujeme drcený česnek, a jakmile zavoní, přidáme osolené a okořeněné filety, které vkládáme nejprve kůží dolů. 
  2. Opékáme asi 4 minuty z každé strany a ke konci přisypeme plátky mandlí.
  3. Rýži nejprve orestujeme na másle s cibulí a pak vaříme obvyklým způsobem.