Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

4

barevné masité papriky

 

olivový olej

1

větší cibule

300 g

rýže Arborio


tymián

150 g mozzarelly
1,5 dl bílého vína
7 dl slepičího vývaru
50 g strouhaného sýra
50 g pikantní klobásy

Papriky plněné rizotem

45 minut
4 porce

Podáváme horké.

Příprava

  1. Papriky rozpůlíme, odstraníme dužinu i semínka a dáme je na 5 minut změknout na gril. Na pánvi orestujeme cibuli, přidáme rýži, sůl a vývar s vínem. 
  2. Do hotové rýže vmícháme nakrájený sýr, kousky klobásy a koření. Papriky naplníme rizotem, poklademe plátky mozarelly a dáme na 5 minut grilovat.