Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

 

plody moře

3

barevné papriky

2

rajčata

1

cibule

 

černé olivy

 

hrášek


koření:

paprika

kurkuma

šafrán
400 g rýže Basmati
8 dl slepičího vývaru
  sůl
  pepř
  olivový olej
  citron

Paella

45 minut
4 porce

Před podáváním zdobíme citronem.

Příprava

  1. Na pánvi orestujeme na oleji cibuli a pak i na kousky nakrájené plody moře.
  2. Přidáme papriky, rajčata, olivy a hrášek.
  3. Restujeme asi 3 minuty, okořeníme, osolíme. Vaříme na mírném plameni za občasného míchání asi 10 minut.
  4. Poté ještě dáme asi na 25 minut zapéct do trouby rozehřáté na 180 °C.