Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

 

na hustší těstíčko:

100 g dlouhozrnné rýže Lagris uvařené v mléce
200 g kukuřičného škrobu
1 lžička kypřicího prášku
2 lžíce cukru

špetka soli
1 vejce

mléko

špetka skořice
5 tvrdších hrušek

 

cukr na posypání

 

karamelová poleva

 

meduňka

 

případně brusinky nebo višňový džem

Hruškové kroužky v rýžovém kabátku

30 minut
4 porce

Příprava

  1. Ze všech ingrediencí smícháme hustší těstíčko (pokud chceme mít těsto hladké, můžeme rýži rozmixovat).
  2. Oloupeme a nakrájíme hrušky na plátky o tloušťce asi 1 ½ cm, vykrojíme jádřinec.
  3. Plátky hrušek namáčíme v těstíčku a smažíme na oleji dozlatova.
  4. Sypeme cukrem, zdobíme karamelem, meduňkou a brusinkami nebo višňovým džemem.