Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

4 varné sáčky

těstoviny Lagris - fusilli

60 g

olivového oleje

1

strředně velká cibule

4

stroužky česneku

200 g

loupaných krevet

200 g

zelené papriky

1 dl
bílého vína

sůl

pepř
50 g
parmezánu

zelená petrželka


Fusilli s krevetami

30 minut
4 porce

Na talíři posypeme nastrouhaným parmezánem a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Příprava

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a na něm orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme česnek nakrájený na tenké plátky a opláchnuté krevety, vše na pánvi prohřejeme. Poté vmícháme na kostičky nakrájenou zelenou papriku, podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a ještě krátce povaříme. Lagris fusilli uvaříme podle návodu na obalu (nejlépe al dente). Sáčky pomocí ouška vytáhneme z vody a necháme odkapat. Aby se těstoviny nelepily, smícháme je s pár kapkami oleje. Připravenou směs promícháme s uvařenými těstovinami a podáváme.