Bramboroviny

Bramborová kaše

 

Bramborová kaše je tradiční, také nejoblíbenější příloha, která vám prostřednictvím našeho výrobku přináší nejen výbornou chuť, ale i úsporu času při její přípravě.

Pokud chcete hotovou kaši ještě vylepšit, můžete ji posypat restovanou cibulkou nebo čerstvě nasekanou pažitkou.

Varianty

  • Bramborová kaše | Sypká směs | 130 g

    Návod k přípravě

    1Ke 450 ml horké vody (cca 90 °C) a 250 ml horkého mléka (cca 90 °C) přidáme 4 čajové lžičky másla a 1 menší čajovou lžičku soli.
    2Po rozpuštění másla vsypeme směs, krátce promícháme a necháme 1 minutu odstát pod pokličkou.
    3Následně kaši vymícháme metličkou v krémovou hmotu. Během přípravy kaši nešleháme!

Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:

Energetická hodnota 1505 kJ / 355 kcal
Bílkoviny 8,43 g
Sacharidy 78,5 g
Tuky 0,7 g