Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

600 g hovězí svíčkové
sůl, pepř
1 ks velké cibule
200 g krájených žampiónů
3 ks nakládaných okurek
1 lžíce kvalitního rajčatového protlaku
1/2 lžíce dijonské hořčice
 2 dcl masového vývaru
150 ml smetany
na máslové farfalle:
350 g nevařených těstovin farfalle Lagris
sůl 
50 g másla
listová petrželka

Hovězí Stroganoff s máslovými farfalle

45 minut
4 porce

Těstoviny uvaříme v řádně osolené vodě na skus. Scedíme a na pánvi promícháme s rozpuštěným máslem a sekanou listovou petrželkou.

Příprava

  1. Maso nakrájíme na nudličky a ochutíme solí, pepřem. Na pánvi zprudka opečeme dozlatova.
  2. Poté maso vyjmeme a na výpeku orestujeme najemno krájenou cibuli dozlatova. Přidáme žampiony, okurky krájené na nudličky.
  3. Poté přidáme protlak s hořčici a zarestujeme. Zalijeme vývarem, smetanou a provaříme do zhoustnutí. Poté vložíme maso a krátce prohřejeme. Dle chuti jestě osolíme a opepříme.
  4. Těstoviny uvaříme v řádně osolené vodě na skus. Scedíme a na pánvi promícháme s rozpuštěným máslem a sekanou listovou petrželkou.