Recepty

Vytvořte dokonalý pokrm díky jedinečným produktům Lagris

Ingredience

300 g hovězí svíčkové
sůl, pepř, olivový olej
2 stroužky česneku
1/2 kusu chilli papričky
2 kusy řezu z ančoviček
2 lžíce piniových oříšků
150 g cherry rajčátek
350 g nevařených těstovin fusilli Lagris
60 g sýra pecorino
čerstvé snítky bazalky

Fusilli ala Taglliata s plátky hovězí svíčkové

30 minut
4 porce

Fusilli ala Taglliata s plátky hovězí svíčkové, cherry tomaty, piniemi, pecorinem a ančovičkami

Příprava

  1. Maso nakrájíme na malé tenké plátky, ochutíme solí, pepřem a zprudka opečeme na pánvi. Orestované maso uchováme v teple.
  2. V rendlíku orestujeme najemno krájený česnek, chilli, ančovičku a piniové ořechy. Necháme lehce zavonět a vložíme na půlky nakrájené cherry rajčata. Rendlík přiklopíme pokličkou a podusíme cca 4 minuty, poté pokličku odstraníme a lehce vydusíme šťávu ze cherry tomatů.
  3. Do takto připravené směsi vložíme maso a vše krátce prohřejeme. Promícháme s fusilli uvařenými podle návodu na obalu a podáváme. Jednotlivé porce zdobíme lístky bazalky a strouhaným pecorinem.